Közélet

Habemus Ikarus – hadd szálljon a füst!

Tessék szépen minden egyes új budapesti buszt nagyon megbecsülni! Remélhetőleg már csak pár év és mindannyian fellélegezhetünk. Éva is, aki a Határ útnál fuldoklott. 

Határ út, ideiglenes buszmegálló a metró bejáratnál, a villamosoknál. Ez a busz legalább 10-20 percen keresztül ontotta a mérgező kipufogó gázt ránk, a buszmegállóban várakozókra! Előre mentem a busz elejéhez, hogy megkérdezzem a két trécselő sofőrt, hogy ez a járat mikor fog elindulni?!

– Mé’ hova szeretne menni vele?!

Megmondtam, hogy sehova, csupán rettentő büdös, konkrétan a képünkbe fújja a füstöt és megfulladunk. Nem megy sehova, valami metró járat.

buszhatarut

Miért kell ennyire hosszú időre, járó motorral ott hagyni egy buszt?! Nem kevesen voltunk a buszmegállóban a busz fenekénél, és elviselhetetlen volt a bűz, az egészségkárosító hatásáról nem is beszélve, abba inkább bele sem gondolok.

Továbbá tirpák dolognak tartom ennyi ideig járatni, ennyi ember orra alá. Felháborító! Kirakta a vészvillogót és mindenki fulladjon meg! Hogy mióta járatta a motort, nem tudom… Amikor beállt végre a 84-es, elmenekültem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik